zaterdag 15 december 2012

Spieken...

Hier zijn weer wat tips voor tijdens de examens. Meer bepaald het 'spieken'. Dat heeft iedereen zeker al eens gedaan, maar om het nog beter te kunnen zijn hier een paar tips.

- alles op de binnenkant van je hand schrijven, het werkt echt geloof ons maar.
- als je zelf je plaatsen mag kiezen spreek dan met je beste vriend(in) af dat de ene het eerste deel van het examen leert en de andere het tweede deel.
- kijk gewoon af bij degene die naast jouw zit (je moet natuurlijk wel dezelfde examen hebben anders ben je wel hard gepest...) het is een oude maar het werkt.
- leg een samenvatting naast je maar schrijf er eerst in het groot op latijn, Nederlands, wiskunde enz... dan denkt de leerkracht dat het een samenvatting is die je na het examen gewoon nog eens gaat doornemen voor de volgende dag ;).
- schrijf de belangerijkste woorden/formules de dag ervoor al op de bank waar je gaat/moet zitten (wel met potlood en niet te hard drukken anders valt het te hard op...).
- je komt op school aan en neemt direct je cursus. Overloop eerst alles nog eens en blok al de belangerijkste woorden/formules nog eens goed in en dan als je in de klas zit vraag je direct of neem je direct een klad blad en schrijf daar alle belangerijke woorden/formules op en dan kan je daar de hele tijd naar kijken als je bezig bent met je examen.
mutch luck!!!!!
love and peace M <3

Geen opmerkingen:

Een reactie posten