maandag 17 december 2012

Vriendinnendag- Deel 1

Cadeautjes

Op jouw vriendinnen-dag kan je elkaar de leukste cadeautjes geven. Wij hebben alvast een paar ideetjes om zelf te maken/bestellen (voor als je niet zo'n handige Harry bent).
Helemaal beneden staan een paar links over de volgende dingen die je misschien ook wel inspiratie kunnen geven.
Van Picmonkey,GelaSkins en cupcakes maken komt binnenkort nog telkens een apart artikel. :D
* Je kan met Picmonkey een leuk collage of een bewerkte foto van jullie beiden maken. Dit doe je door foto’s te uploaden va je computer.Dan kan het "prutsen" beginnen! Op het begin is het even zoeken maar als je het doorhebt heb je ZO veel mogelijkheden! Als je klaar bent, sla je je foto/collage op. Daarna als je je collage een cool effect wilt geven doe je terug Picmonkey open en kies je foto bewerken, kies dan je collage die je hebt opgeslagen; deze kan je bewerken met make-up effecten  ,kleurenverschillen en zo veel meer! Eens dat je begonnen bent is je inspiratie niet meer te stoppen!


*Misschien is het niet zo origineel maar vriendschapsarmbandjes zijn altijd leuk. Je kan hier zelf zo ver in gaan als je wil. Er zijn 1001 manieren om zo'n bandjes te maken, hieronder staan een paar links naar leuke manieren. Als het bandje af is kan je het in een leuk versierd doosje steken. Neem in plaats van inpakpapier bvb een groot gekleurd blad en schrijf er "jullie" woordjes op (koosnaampjes,uitscheldingen,..). Zo maak je het helemaal persoonlijk!!
*Sweet Sweet Sugar... Iedereen houdt wel van een lekkere zelfgemaakte muffin of een mooi versierde cupcake. Het is altijd een leuk extraatje voor je cadeau. Versier de muffin met allerlei lekker dingen: Chocolade, suikerpasta,marsepein,suikertjes,...  Dit is ons favoriete recept voor muffins: Chocolade Muffins






En als laatste... Hebben we GelaSkins! Nog nooit van gehoord? Wel, wij ook niet tot ik voor kort nog eens op Google aan het snuffelen was naar leuke webshops en toen kwam ik deze tegen! Het is een website waar je een telefoon/laptop/tablet/... hoesje kan bestellen. Op zich niks speciaals aan maar er zijn uitzonderlijk veel patroontjes en vooral... Je kan je eigen hoesje laten maken. Bv met een foto van je vrienden en jij. Je kan er ook een tekstje laten bijzetten en dat maakt het allemaal nog specialer en origineler!!
LINKS
Cupcakes versieren met Dr. Oetker
Macramé tutorial
Have Fun!
V-C

Geen opmerkingen:

Een reactie posten