woensdag 19 december 2012

WinterWeer

Jaaa.... Het is WINTER!!

We moeten door de kou naar school en terug. Sneeuwballengevechten zijn dan weer zotjes leuk om te doen maar daarvoor is er helaas nog niet genoeg sneeuw gevallen! :(
Je handen,gezicht en haar  hebben veel te verduren deze tijd van het jaar. Vooral je lippen zien af.
Hiervoor geef ik wat tips prijs:
-Voor je lippen gebruik je het best een labello of andere lippenbalsem.
   -Extra: doe 's avonds een iets sterkere lippenbalsem op (een hevige zeg maar) je herkend ze vaak   door dat ze je lippen wit maken. Niet echt iets voor overdag maar voor 's nachts is het een geweldige verzorging voor je lippen. Doe overdag een gewone (doorschijnende of met een kleurtje) lipbalsem op voor extra bescherming.
- Wat ook geen overbodige luxe is, is een handcrème. Door de kou drogen je handen gemakkelijk uit. Heb je geen handcrème? Bodylotion is een goede vervanger!
- Voor je gezicht is het het beste als je elke ochtend een voedende gezichtscrème opsmeert. Dat zorgt ervoor dat je huid genoeg vitaminen krijgt. En een maskertje kan natuurlijk ook nooit kwaad!
- Voor je haar is er een hele makkelijke oplossing! Masseer 1x per week je haar in met olijfolie of kokosvet! Het maakt je haar steviger en geeft het een mooie glans!

Veel succes! Je zal gegarandeerd STRALEN!!

-MB-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten